Amsterdam gandhi

Nieuwe Smaken Van Het Indian Restaurant Gandhi

Indian Restaurant Gandhi, gevestigd in Amsterdam Central, is toegewijd om hun klanten te bedienen met de heerlijke Indiase keukens van meer dan 15 jaar oud. Vanaf het laatste weekend observeerde ons team de plekken waar het ons ontbrak om de beste pin-point te krijgen. Daarom hebben we alle beoordelingen op verschillende sites voor ons restaurant gecontroleerd. We kwamen op de hoogte van al onze positieve kanten en nadelen in onze diensten die door onze klanten zijn uitgewerkt. We willen aanzienlijk onze ontbrekende punten verbeteren, meestal alle vermeld in recensies omdat klanttevredenheid moet!

blog image gandhi restaurant

Blijf rustig! Indian Restaurant Gandhi Under Renovation

Waarschijnlijk renoveren we ons restaurant, zodat u op ons kunt rekenen voor meer betoverende tijd in het Gandhi Restaurant. Daarom zijn we gesloten van 19 maart (maandag) tot 23 maart (vrijdag) vanwege renovatie. Vanaf zaterdag (24 maart) blijven onze openingstijden gelijk aan die van maandag tot donderdag, van 12:00 PM tot 12:00 AM en van vrijdag tot zondag 12:00 PM tot 03:00 AM (volgende ochtend).

 

We zijn verheugd aan te kondigen dat we binnenkort nieuwe deals en aanbiedingen voor u zullen introduceren. We serveren u de beste curries en speciale keukens van zowel vegetarisch als niet-vegetarisch Indiaas eten. U kunt op ons rekenen voor eten ‘s avonds laat, want onze tijden zijn flexibel genoeg in het weekend, inclusief vrijdag. We bieden ook verschillende soorten harde en frisdranken (vermeend in ons menu).
We hopen dat u gefascineerd zult zijn door ons verfijnde interieur en tevreden zult zijn met nieuwe diensten. We verwelkomen je van harte op zaterdag en waarderen je tijd om ons te bezoeken!

review Gandhi services
Uw antwoorden maken ons van tijd tot tijd beter!

Blijf daarom de door ons geleverde services bekijken. We openen hartelijk alle beoordelingen, omdat ze een belangrijke rol voor ons spelen. We hebben altijd uw steun nodig om de belangrijkste zorgen van u op te lossen. Vergeet niet om ons te recenseren.
Blijf ons steunen!
Het management team.

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Indisch restaurant Gandhi. Alle rechten voorbehouden.

Ontworpen Door TheWebDesign