Gandhi Restaurant Leidseplein Houden Zakendiner In Amsterdam

Gandhi Restaurant Leidseplein Houden Zakendiner In Amsterdam

Elimineer de stress bij het maken van zakelijke diners. Gewoon door een stap te zetten. Bekijk het aantal restaurants dat zich in uw regio bevindt en boek uw reserveringen direct voor feestjes, zakendiners of om het even welke gelegenheid.

Indian Restaurant Gandhi biedt online reserveringen met een perfect zittend plan voor zakelijke bijeenkomsten met een of meer collega’s. Business dinner planning in restaurant helpt om een ​​goede indruk te maken.

Het is leuk om hier vergaderingen te houden en wat maaltijden en drankjes te nuttigen met je collega’s die onze chef-koks bereiden in gerechten in Noord-Indiase stijl. Alle heerlijke gerechten worden op een goede manier geserveerd. Gandhi biedt een balans van unieke gerechten in Amsterdam. In welke overvloed aan Tandoori en Curry gerechten die voornamelijk op grote zakelijke feestjes wordt geserveerd. Het zal een onvergetelijke ervaring voor je zijn.

Tafelcapaciteit voor zitplaatsen op grootte en vorm. In Gandhi’s Restaurant kun je samen zitten met maximaal tien collega’s vanwege restaurant heeft een grote zit met vierkante tafels. Het Leidseplein is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, vooral met de bus en de tram. Vanaf Amsterdam Centraal Station tramlijnen 1, 2, 5, 7, 11, 12, 13, 17, 19. Met de bus kunt u ook gemakkelijk het Leidseplein bereiken. Neem buslijnen 282, 283.284, 288 N47, N57 en N97 hiervoor of met de auto, te voet of met de fiets. Wilt u liever een beetje meer privacy? Dan kan een privé-tafel, waar u bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie kunt houden voor uw klanten of collega’s, ook worden gehuurd bij Indian Restaurant Gandhi in Amsterdam.

 

Krijg extra 10% korting bij reservering bij Gandhi Restaurant Leidseplein:

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw zakelijke diner in Amsterdam, vlakbij het Leidseplein? Reserveer nu bij Indian Restaurant Gandhi aan de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam en ontvang 10% extra korting. Als u meer dan 10 personen reserveert.

Zorg ervoor dat je ontdekt dat je voor dit restaurant moet kiezen. Dit bedrijf groeit van één naar twee locaties. De ene bevindt zich op het Damrak, de andere op de Lange Leidsedwarsstraat. Het is een voordeel voor het publiek en te gaan met dat wat zich op zijn minst op afstand van hun locatie bevindt. U kunt profiteren van dit soort boekingen en deze aanbieding is alleen geldig in het Gandhi Restaurant Leidseplein, niet in DAMRAK.

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Gandhi Leidseplein. Alle rechten voorbehouden.

Ontworpen Door TheWebDesign